Hosted VoIP

Hosted VoIP

IDEAtells levert al 8 jaar vaste telefonie via het internet. Daarmee zijn we de meest ervaren aanbieder in de telecommarkt. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u een Hosted VoIP oplossing zou willen.  Een aantal voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Meer mogelijkheden: Meer controle en mogelijkheden voor antwoordapparaat, dienstregeling, enz.
  • Bekabeling: geen ellenlange telefoonkabels meer door uw kantoor
  • Locatieonafhankelijk: kies uw eigen telefoonnummer op welke locatie dan ook! *
  • Kwaliteit: betere gesprekskwaliteiten bij goede internetverbinding (beter signaal dan analoge telefonie)
  • Kostenbesparing: heeft u bijvoorbeeld meerdere vestigingen dan kunt u optimaal gebruik maken van verbindingen tussen de locaties.
  • Bereikbaarheid: telefoonstoringen en problemen bij de wijcentrale zijn van de baan!

* Houd er wel rekening mee dat er bepaalde regels zijn omtrend het kiezen van een telefoonnummer. Lees meer hierover op deze wikipedia pagina.

Kenmerken

Portemonnee vriendelijk

Bellen via IDEAtells is zeer voordelig. Je betaalt natuurlijk alleen voor wat je nodig hebt. Een telecomoplossing met telefoonnummer en toestelaccount heb je al voor € 7,- per maand.

Betrouwbaar

Telefonie via IDEAtells schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Werelddekking

Om de hoogste spraakkwaliteit te garanderen, leveren wij onze VoIP diensten vanaf 14 locaties wereldwijd.

Telefoonnummers

Telefoonnummers hebben we in alle regio’s en meer dan 50 verschillende landen. Heb je al een telefoonnummer voor je bedrijf, dan kunnen wij deze natuurlijk overnemen.

Telefoons en headsets

Schaf je VoIP-telefoons bij IDEAtells aan? Dan sturen we ze gebruiksklaar naar je op. Je hoeft ze alleen nog maar op je netwerk aan te sluiten met een netwerkkabel en dan werken ze direct.

Waarom IDEAtells?

Persoonlijk

Advies toegespitst op uw organisatie

Schaalbaar

Groeit uw organisatie? Uw telefonieoplossing groeit mee!

Transparant

U weet waarvoor u betaalt bij IDEAtells.

Ready to start your journey?